Att måna om sin utveckling!

Det känns nästan overkligt att det var ett år sedan jag startade mitt företag. Det krävdes en hel del mod men det är riktigt kul att se vilka möjligheter som dyker upp.

Under året har jag träffat många intressanta, duktiga och inspirerande människor. Mina med-entreprenörer verkar ha det gemensamt att de vill utvecklas, lära mer, lyssna på nya infallsvinklar. För egen del har jag hittat världens bästa universitet och en guldgruva av inspiration som jag bloggat om.

Att vilja utvecklas, töja sina gränser i vad vi tror vi klarar av, lyssna och samla på kloka tankar är något jag hoppas att jag alltid kommer att måna om. Under året som egen företagare har det gett mig många intressanta tankar och uppslag. Solrosen som vänder sig efter solen är en bra illustration på förhållningssättet att vända sig åt rätt håll för att fortsätta få näring att växa.

 

 


Dela till andra:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • RSS
  • email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *