Referenser

”… du är en bra utbildare som (…) aktivt delat med dig av din kunskap och bidragit till att flera av våra utbildningsprojekt blivit lyckade, såsom exempelvis Bilias utbildning, Customer Communication Coaching utbildningen för VW och nu senast som utbildare på VW´s Coachande Ledarskap utbildning. Du är engagerad, påläst, kompetent, affärmässig, har koll vilket både jag och kursdeltagarna har uppskattat och har uttryckt och – det tycker VW också. Jag har alltid varit trygg med att du levererar hög kvalite på de utbildningar du haft vilket är oerhört viktigt då det viktigaste för mig/Castrol är att stärka vårt varumärke och vår relation med våra största kunder såsom VW o Volvo, så att de i alla lägen känner att Castrol är en premium samarbetspartner som de kan lita på”                               Thomas Bringsarve, 2016, Castrol Professional Services *

”Anette drev Handelskammarens arbete i Sörmland framåt genom engagemang i ett stort antal frågor och genom att initiera och driva projekt…Anette tog många nya initiativ och har stor förmåga att arbeta självständigt. Hon är analytisk snabb och mycket IT-kunnig”
Thomas Sjölander, VD & Lars Erichs, VD 2003-2008, Östsvenska Handelskammaren

”Anette är en utåtriktad, lojal och målintriktad person som varit framgångsrik i arbetet med att kommunicera näringslivets perspektiv till en bredare publik från regeringen, politiken och akademin.”
Anna Lundgren, Secretary General, Mälardalsrådet 2009*

“Anette kan kombinera vision och strategiskt tänkande med att få resultat. Hon har fokus på kvalitet och goda resultat. Anette är skicklig på att bygga relationer och har etablerat ett nätverk i regionen. Som person är hon nyfiken och hungrig på kunskap.”
Karin Axelsson, Vice Rektor, Mälardalens Högskola 2009*

“Anette är målmedveten, handfast och gör det där extra som behövs för att få ett bra resultat. Anette är en kvalificerad nätverksbyggare, hon är en genuin och trovärdig person. Hon är mycket nyfiken på ny teknologi och verkar vara väl insatt i användbarheten olika tekniska innovationer.”
Dot Gade, VD, Stockholm Skavsta flygplats 2009*

”Det har varit ett nöje att arbeta med dig de senaste månaderna. Du har alltid varit den som jag kunde räkna med för att få något uträttat. Jag uppskattade din hjälp men också att du alltid var glad och positiv.”
Dave Johnson, Marketing Manager, Volvo Wheel Loaders Ashville, North Carolina USA, 2000*

”Anette är en positiv och kreativ person. Hon tar egna intiativ och är skicklig på att bygga förtroendefulla relationer. Helikopterperspektiv och hunger för nya möjligheter är också några av hennes bästa färdigheter.”
Jan Ancker, Chef Affärsutveckling, Powerbox AB och styrelseledamot Östsvenska Handelskammaren, 2010*

1380635_10151890376071815_72629886_n

 

 

 

* förkortat en längre rekommendation och skrivit ut förkortningarnas betydelse