Tid för reflektion gör skillnad

Den här veckan är jag tillsammans med människor som normalt arbetar med teknik men den här veckan får utbildning. Det har varit en riktigt bra grupp som gärna vill utvecklas och lära sig nytt. Utbildningen blir en annorlunda paus för dem, en del av dem trodde de blivit anmälda till fel kurs när de såg kursinnehållet. Att få tid att reflektera och lära sig mer om kundfokus, service och teamarbete är lite nytt men så nödvändigt i dagens alltmer hårdare konkurrens mellan olika företag, kanske

särskilt för tekniska företag. Förhoppningsvis kommer de även ta med sig några guldkorn tillbaka och tillämpa på sina arbetsplatser och kanske även i sina privata liv.

 

Att arbeta med att utvecklas och ständigt förbättras inom olika områden är spännande, och det ger resultat på arbetsplatsen. På kurser jag och mina kollegor hållit under våren har vi fått lysande feedback, inte bara på utbildningens genomförande utan också från koncernledningen att resultaten märks i vardagen. Men mina förhoppningar går som sagt längre, jag hoppas att de tar med sig vikten av att reflektera och utvecklas även i deras privatliv. Det ska jag lyssna efter när nästa kursomgång startar.

 


Dela till andra:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • RSS
  • email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *