Mamma på distans

Två flickor har nu lämnat hemmet lite mer på allvar, de har spännande tider framför sig med utbildningar utomlands. En mer praktisk medan den andra är mer akademisk. Nya miljöer, nya vänner, utmaningar och säkert en del prövningar väntar. Under åren som gått har målet varit att barnen ska lära sig att fatta egna beslut, för som föräldrar kommer vi inte vara där när de fattar sina svåraste beslut.

Sen går det inte att komma ifrån att det idag är lättare att hålla kontakt, via facebook, läsa deras bloggar, skypa. Som digital mamma har jag också sett till att kunna hålla koll på vädret där de är med en enkel svepning på telefondisplayen. Jag har ett program som heter TripCase som håller koll på deras flighter, så att jag vet om deras flyg blir försenade. Det är säkert ett uttryck för att fortfarande hålla min mammaroll vid liv på distans.


Dela till andra:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • RSS
  • email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *