3 exempel på förändring

Igår deltog jag i en ledarskapsutbildning inom Rotary. Det är ett program som pågår under 2 år och har nu hållit på i  ett halvår. Det är inte så länge sedan kvinnor inte fick vara medlemmar, 1989 fick de första kvinnorna väljas in. Ledarskapsutbildningen är ett sätt att samla män och kvinnor i Rotary som har ledarskapspotential och förhoppningsvis kan bidra till att Rotary utvecklas. Jag har alltid blivit inspirerad och fått nya insikter varje gång jag deltagit hittills.

På en blogg hittade jag den här gamla annonsen som jag skrattade gott åt, det finns flera härliga bilder som är väl värda ett besök. Det känns bra att den här typen av bilder skrattar man åt idag och undrar hur i hela världen de tänkte då.

På den här bloggen hittade jag en annan illustration av förändring som jag tycker är helt under bar. Den pekar framåt och även om de har fått en del fakta om bakfoten så påminner det mig om att dagens barn och ungdomar kommer resonera helt annorlunda i framtiden. Heja!!

Eftersom det här inlägget handlar om förändring skickar jag mig själv en liten påminnelse om att det roligaste att arbeta på är sin egen förändring och utveckling. Att våga se sina utvecklingsbara sidor och ta små steg i rätt riktning. Ledarskapskursen på Rotary har gett mig en hel del verktyg för att kunna göra det!


Dela till andra:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • RSS
  • email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *