Det var inte bättre förr

Det var inte bättre förr när spisen skulle laddas med ved, när bilen behövde vevas igång, när barn skulle synas men inte höras. Vi går en spännande framtid till mötes, många problem kommer att lösas. Min förhoppning är att den senaste tidens bankkris, människor som agerar utan integritet och lågkonjunkturens prövningar kommer leda till fler människor blir mer genuina. Samtalet har i alla fall satts igång reflektioner om hur det borde vara.

En del intressanta uppfinningar är på väg som den nya ugnen eller något som ger en fingervisning hur framtidens datorisering kommer se ut. Något jag önskar mig är en liknande skärm som hänger hemma i köket där familjens scheman, att göra listor och tider att passa kan styras från allas våra telefoner. Där familjens interna twitter kommer upp så vi vet var vi ska sammanstråla, att någon kanske är sen hem, fikar hos en kompis etc. Undrar hur många år det tar tills det är i var mans hem.


Dela till andra:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • RSS
  • email
  • Print

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *