Sociala medier

SvD har ringt runt för att se om det större företagen använder och berättar att de riktigt stora företagen nu har börjat använda facebook och twitter men av lite olika anledningar. I Eskilstuna samarbetar Rotaryklubbarna i trendspaningsträffar där olika fenomen som t.ex. sociala medier har diskuterats. Men även när andra ämnen tas upp förmedlas det via en sida på facebook för Rotary’s medlemmar. En del kastar sig ut i den digitala världen och som Annika Lidne poängterar är det viktigt att se till att mediainvesteringen inte självdör.

En del menar att det är floskler och utan substans men jag tror inte att de människor som lyckades ta sig hem under krisen med askmolnet håller med. Jag har aldrig fått så snabbt svar från Telia som jag fick när jag istället för att ringa gick igenom twitter. Men det är annorlunda, en eller flera kanaler till som ska finnas med i planeringen. Det finns ett inbyggt motstånd mot förändringar i större eller mindre grad hos olika människor. Men så är det just det enda vi kan vara säkra på att världen förändras genom nya landvinningar så varför inte prova de nya teknikerna.


Dela till andra:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • del.icio.us
 • RSS
 • email
 • Print

3 reaktion på “Sociala medier

  • Hej, Ja det syns ju att ni är aktiva. Det måste ju vara idealiskt för ett företag som telia där det ofta finns anledning till frågor om tjänster, om täckning, hastighet på bredband för att nämna några frågor jag själv funderat över. Att istället förknippa Telia med irritation och långa väntetider få en känsla att företaget lyssnar på kunden måste vara väl värt engagemanget i sociala medier.

   Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *